Laadukkaita 3D-ratkaisuja

Tuotamme 3D-grafiikan keinoin korkealaatuisia kuvia, animaatioita, erikoisefektejä ja reaaliaikaisia 3D-sovelluksia. Onpa projekti sitten suuri tai pieni, Urbanid tarjoaa kaikki alan palvelut graafisesta suunnittelusta valmiiseen still-kuvaan tai animaatioon helposti ja nopeasti.

3D-Mallinnus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Laadukkaalla 3D-mallinnuksella on mahdollista näyttää lyhyessä ajassa yksityiskohtia ja toimintatapoja, jotka erottavat ne esimerkiksi kilpailijoiden tuotteista.

Rakennusalan 3D-visualisointi

Kolmiulotteisuus helpottaa rakennus- ja remonttikohteiden hahmottamista. Kun pystyt esittelemään rakennuskohteen yksityiskohdat sisä- ja ulkotiloista visuaalisesti jo ennen rakentamista, edistät suunnittelun ohella myyntiä.

3D-animaatio

Animaation avulla rakennuskohteita ja tuotemallinnuksia voidaan tarkastella kaikista kulmista. Animaatio herättää kohteet ja tapahtumaketjut henkiin.

Interaktiiviset 3D-mallit

Kolmiulotteista mallinnusta tarvitaan esimerkiksi kaupunkisuunnittelussa ja alueiden visualisoinnissa. 3D-mallinnus vie visualisoinnin täysin uudelle tasolle. Pakettiin kuuluu myös ylläpito.

3D-tulostus

3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Kappaleen mallintaminen tulostimelle sopivaan muotoon käy käden käänteessä, ja saat tulostetun kappaleen käyttöösi nopeasti.

Koulutus ja konsultointi

Tarjoamme SketchUp- ja Blender-ohjelmistojen käyttöön liittyviä koulutus- ja konsultointipalveluita korkeakouluille, yrityksille sekä kaupunkien ja kuntien organisaatioille.

PORTFOLIO

Suunnittelu ja ideointi tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä, jotta lopputulos soveltuu asiakkaan tarpeisiin. Olemme tehneet muun muassa kaupunkimallinnuksia, havainnekuvia, tuote-esitteitä ja rakennussuunnitelmia.  Tässä muutama esimerkki.

+358 (0) 50 569 9741

zoltan.fodor@urbanid.fi

Erkintie 2, 90650 OULU

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose