Laadukkaita 3D-ratkaisuja

Innovatiivinen 3D-animoinnin ja -visualisoinnin ammattilainen tuottaa 3D-grafiikan keinoin korkealaatuisia kuvia, animaatioita, erikoisefektejä ja reaaliaikaisia 3D-sovelluksia. On projekti sitten iso tai pieni, Urbanid tarjoaa sinulle kaikki alan palvelut graafisesta suunnittelusta valmiiseen still-kuvaan tai animaatioon helposti ja nopeasti.

3D-Mallinnus

Yksi kuva voi korvata tuhat sanaa. Laadukkaalla 3D-mallinnuksella on mahdollista näyttää lyhyessä ajassa yksityiskohtia ja toimintatapoja, joilla ne eroavat esimerkiksi kilpailijoiden tuotteista. Haluat sitten kuvan, jossa on paljon yksityiskohtia tai yksinkertaisen mallinnuksen, teemme suunnittelun sinun tavoitteiden mukaisesti.

Rakennusalan 3D-visualisointi

Kolmiulotteisuus helpottaa rakennus- ja remonttikohteiden hahmottamista. Kun pystyt esittelemään rakennuskohteen yksityiskohdat sisä- ja ulkotiloista visuaalisesti jo ennen sen rakentamista, edistät suunnittelun ohella myyntiä.

3D-animaatio

Animaation avulla rakennuskohteita ja tuotemallinnuksia voidaan tarkastella joka puolelta. Animaatio saa kohteet ja tapahtumaketjut elämään.

Interaktiiviset 3D-mallit

Kolmiulotteista mallinnusta tarvitaan esimerkiksi kaupunkisuunnittelussa, alueiden visualisoinnissa. 3D-mallinnuksen avulla visualisointi pystytään viemään täysin uudelle tasolle. Pakettiin kuuluu myös isännöinti.

3D-tulostus

3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Kappaleen mallintaminen tulostimelle sopivaan muotoon käy käden käänteessä ja saat tulostetun kappaleen käyttöösi nopeasti.

Koulutus ja konsultointi

Tarjoamme SketchUp ja Blender-ohjelmistojen käyttöön liittyviä koulutus ja konsultointipalveluita yrityksille, kaupunkien ja kuntien organisaatioille sekä erilaisille yhteisöille, jotka haluavat hyödyntää erilaisia visuaalisia ratkaisuja liiketoiminnassaan.

PORTFOLIO

Suunnittelu ja ideointi tehdään asiakkaan kanssa yhteistyössä, jotta lopputulos, on se sitten kaupunkimallinnus, havainnekuva, tuote-esite tai rakennussuunnitelma, soveltuu asiakkaan tarpeisiin. Tässä muutama esimerkki.

+358 (0) 50 569 9741

zoltan.fodor@urbanid.fi

Keskuspuistokatu 10, 94100 KEMI